Bij Odacon staat de lichtbeleving centraal. Licht is overal om ons heen, het bepaalt de sfeer en maakt de omgeving levend. Wij zijn gepassioneerd over alles wat met licht te maken heeft en streven naar een duurzame toekomst en verbetering van de kwaliteit van de omgeving.
Met meer dan 30 jaar ervaring in alle aspecten van licht zijn wij uw ‘full service’ partner. Odacon (Optical Design and Construction) kan u helpen met al uw optische, thermische en constructieve uitdagingen. Wij kunnen u de Turn-key oplossing aanbieden; van advies en consultancy tot een compleet armatuurontwerp.
Odacon is uw aanspreekpunt voor het vertalen van lichttechnische wensen en eisen naar (de implementatie van) technische oplossingen. Gedurende de levenscyclus van het product is Odacon uw aanspreekpunt voor een duidelijk visie achter uw producten.
Deze website geeft u een indruk van onze mogelijkheden, heeft u na het lezen nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. We praten graag door over uw specifieke wensen en ideeën.

Leer ons kennen!